2010. október 27., szerda

Lila tönkű gombás, szezámmagos quiche karamellizált hagymával

Kaptunk egy csomó lila tönkü pereszkétt. Én személy szerint sosem ettem, de miután elkészítettük kínai mártással, pirított csirkemellel, kijelentettem, hogy én többet ilyet soha. Íze és állaga a csórécsigára emlékeztetett. Mivel másnapra is maradt, átkonvertáltam és lett belőle gombás quiche. A quiche alapreceptjét lásd régebbi bejegyzésben. A gombás mártáshoz, kell annyi gomba, amennyit a természet ad. Kb. két murok, csíkokra vágva, méz és mustár, hagyma. EZ nagyjából, mint rendes gombatokány készítjük el. Ez került a quiche tetejére. Majd karamellizáltam még rá egy kis hagymát, és megszórtam szezámmaggal, rektam rá egy-két kanál tejfölet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése